Boldenone boldenone BEHEER EN CYCLI VAN DE EQUIPOISE

BEHEER EN CYCLI VAN DE EQUIPOISE


Equipoise administratie en cycli

De standaard equipoise dosering ligt tussen 200-400 mg per week. Over het algemeen kunnen mannen minimaal 400 mg EQ verdragen. Sommigen kunnen zelfs 600 mg per week verdragen en omgaan met de bijwerkingen, maar het kan de oestrogene potentie verhogen. Vanwege de lange steroïde activiteit konden de meeste mannen gemakkelijk eenmaal per week injecteren, maar als de wekelijkse dosis in 2-3 kleine doses wordt verdeeld, zal het totale aantal injecties afnemen. Bovendien zijn sommige bijwerkingen beheersbaar met een klein, regelmatig injectieschema, ongeacht de lange halfwaardetijd.

Ongeacht de totale dosis moet men minstens 8 weken equipoise gebruiken, wat gebruikelijk is bij snijcycli. In de rustperiode is 8 weken de minste, maar 12 weken blijkt efficiënter te zijn. Het maakt niet uit of u bulkt of snijdt, equipoise is in elk geval de meest veelzijdige anabole steroïe.

Het standaardgebruik van equipoise van 50 mg is echter voldoende. Effecten van virilisatie zijn gemakkelijk te vermijden, maar hangen ook af van het tolerantieniveau. Bovendien kunnen sommige vrouwen gemakkelijk 75 tot 100 mg per week verdragen, maar het is raadzaam om een ​​dergelijke dosis niet te proberen totdat ze comfortabel is met 50 mg per week. Bovendien is een equipoise-cyclus van zes weken gemakkelijk uit te voeren voor de meeste vrouwen, maar sommige kunnen de loop zelfs verlengen tot 8 weken.

Equipoise administratie en cycli

ENKELE VOORGESTELDE CYCLI VAN EQUIPOISE

Aangezien boldenoen niet super krachtig is moet u geen grote winsten verwachten. Bij vergelijking met methenolon (primobolan), bijvoorbeeld, zijn de winsten met boldenone geleidelijk en traag. Desalniettemin blijven de winsten na de cyclus behouden. Het komt door een lichte aromatisering; enige waterretentie zal worden gezien die velen aan het begin van de cyclus zou kunnen ontmoedigen in vergelijking met AS zoals testosteron dat anders in de eerste week zelf kilo’s water zou hebben opgedaan. Men moet weten dat het water na de cyclus verloren zal gaan. Bovendien is het winnen van één pond spier per week meer dan voldoende en te verwachten van AS. Bovendien is een relatief langere halfwaardetijd van undecylenaatester (minstens 8 dagen) samen met milde boldenon het beste voor een minimum van 10-12 weken. Veel gebruikers raden aan dat het het beste wordt gebruikt voor lange cycli.

ENKELE VOORGESTELDE CYCLI VAN EQUIPOISE

Het individu moet met de postcyclustherapie beginnen na de 3-4 weken van de laatste injectie van boldenonundecylenaat. De meesten beweren dat boldenon effectief is bij het snijden vanwege de lage aromatiseringssnelheden en stijgende vasculariteit, het vergroten van de eetlust is nadelen van snijden. Daarom is het het beste om boldenon te gebruiken als bulkcyclus. Bovendien kan boldenon worden gestapeld met andere niet-aromatiserende geneesmiddelen, bijvoorbeeld primobolan (methenolon) of masteron (drostanolon), waarbij kleine hoeveelheden oestrogeen die door boldenon worden afgegeven nuttig zijn en eerder resulterende winsten mager en gemakkelijk te houden zijn. Trouwens, langere undecylenaatester (11 koolstofatomen) zijn aan het boldenon gehecht, daarom is het goed om dit hormoon twee keer per week te injecteren. Bovendien is het gunstig om de bloedspiegels te stabiliseren in vergelijking met één keer per week injecteren. Als u ernaar uitkijkt om de beste steroïde te gebruiken die uw eetlust kan verhogen, is boldenon in een lagere dosering van 400 mg / week voldoende, maar u kunt niet de volledige voordelen van boldenon bereiken in zo’n lage dosering. Hier zijn enkele van de voorbeeldcycli (in alle gevallen wordt 500IU’s HCG aanbevolen die wekelijks vanaf 1 week gedurende de hele cyclus worden toegediend, omdat dit zeer nuttig zal zijn bij het herstel door te voorkomen dat de uitschakeling volledig plaatsvindt):

DE MASSA CYCLUS VAN HET NOVICE

 • 500 mg testosteron enanthate / cypionate per week, week 1-12;
 • 600 mg boldenon undecylenaat per week, week 1-11;
 • Dianabol 30 mg ED weken 1-4 (als alternatief kunnen de injectables in de eerste week worden verdubbeld voor een frontload);
 • PCT – 3 weken na de laatste injectie met testosteron.

LAAG AROMATISERENDE MASSA-CYCLUS

 • 800 mg boldenonundecylenaat per week, week 1-12;
 • 600 mg primobolan (methenolon enanthaat) per week, week 1-13;
 • Optioneel – Oxandrolon 60 mg ED, weken 1-16;
 • PCT – 3 weken na de laatste injectie met primobolan.

GEAVANCEERDE MASSA-CYCLUS (ERVAREN GEBRUIKERS – REGELMATIG BLOEDWERK VOOR, TIJDENS EN NA DEZE CYCLUS)

 • 500 IE HCG per week, week 1-18;
 • 1000-1500 mg testosteron enanthate / cypionate / sustanon per week, weken 1-16;
 • 500-750 mg deca (nandrolon-decanoaat) per week, week 1-14;
 • 800-1000 mg boldenonundecylenaat per week, weken 1-14;
 • 150-200 mg NPP (nandrolonfenylpropionaat) EOD, weken 14-18;
 • 150-200 mg testosteronpropionaat EOD, weken 16-18;
 • 100-150 mg trenbolonacetaat EOD, weken 12-18;
 • Optionele kickstart met 40-50 mg dianabol ED weken 1-4;
 • PCT – 3 dagen na de laatste injectie met trenbolonacetaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *