Boldenone Uncategorized BOLDENONE UNDECYLENATE BIJWERKINGEN

BOLDENONE UNDECYLENATE BIJWERKINGEN


HOE EFFECTEERT DE EQUIPOISE OP U

HOE EFFECTEERT DE EQUIPOISE OP U?

De Equipoise heeft tal van effecten op het menselijk lichaam. Deze anabole steroïde wordt gebruikt als een aanvaardbare steroïde voor de mensen die een modieus doel willen bereiken. De steroïde werd gebruikt bij osteoporose en spierafvalziekten. Maar nu krijgt u een aantal andere manieren om de problemen te behandelen en een goed resultaat te behalen. Het gebruik van de dierenarts is populair bij de paarden. Het wordt voornamelijk gebruikt om de eetlust van het paard te vergroten om het lichaamsgewicht van het dier te verbeteren. Het vermogen van deze steroïde om de eetlust te vergroten, kan de sporters, inclusief de atleten, helpen. Het is ook handig voor de mensen die meer calorieën proberen op te nemen. Maar u moet er rekening mee houden dat de effecten van de steroïde van man tot man verschillen. U kunt dus een aantal andere effecten ervaren dan de andere gebruikers, maar het algemene idee over de steroïde kan u een ideaal idee geven.

Het andere gebruik van de steroïde helpt je om vetvrije massa te krijgen, maar je kunt het niet in een korte periode zoals ’s nachts verwachten. Mogelijk krijgt u een beter resultaat bij een massawinst van Deca Durabolin dan deze steroïde, maar u zult aan het einde van de Dianabol- en Anadrol-cyclus een hoge hoeveelheid waterretentie ervaren. Buiten het seizoen kunt u van Equipoise een goed resultaat verwachten. Volgens veel atleten levert dit een goede winst op tijdens de laagseizoencyclus. Het helpt de mensen die calorieën willen winnen in de laagseizoencyclus. Hoewel het niet erg populair is als spier- en massaopbouwende steroïde, werkt het goed voor het vergroten van de massa en het vergroten van de eetlust.

De Equipoise staat ook bekend om het vergroten van de kracht van de spieren. Mensen kunnen de voordelen van de steroïde ervaren door het als aanvulling op de lopende cyclus te nemen. Je kunt het ook gebruiken als de snijsteroïde die je kan helpen om de zwakke en magere spier te beschermen. Als u lichaamsvet gaat verbranden, moet u meer gewicht verliezen dan u verbruikt. In dit geval bevindt u zich duidelijk in de caloriearme toestand. In dit geval kunnen uw spieren zich in een risicovolle positie bevinden met de zwakke weefsels. Een goed dieet is dus belangrijk om de spieren en hun weefsels echt te beschermen, omdat het je lichaam helpt energie op te doen. Als u niet voor anabole steroïden gaat, kunt u ook een paar vitale spierweefsels verliezen. Het voegt ook wat extra kracht en goede conditie toe aan je lichaam. De effecten kunnen u een beter resultaat geven wanneer u dit inneemt met Masteron (Drostanolone) of Trenbolone die niet gearomatiseerd zijn. Je kunt voor de EQ aan de voorkant van de snijcyclus gaan om het opmerkelijke resultaat te krijgen. U kunt deze steroïde in de tweede helft van de cyclus stoppen om het effect van het oestrogeen te verminderen. Houd er rekening mee dat u in het laatste deel van de cyclus de dosis van de steroïde zoveel mogelijk moet verlagen.

HOE EFFECTEERT DE EQUIPOISE OP U

NEGATIEVE EFFECTEN VAN EQUIPOISE

Hoewel u tal van voordelen zult krijgen van de Equipoise, maar er zijn ook weinig onmiskenbare bijwerkingen van de steroïde. Voor de meeste gebruikers wordt deze steroïde beschouwd als een van de meest beheersbare steroïden. Maar de goede effecten van de steroïde kunnen alleen worden genoten als alleen de lage dosis wordt ingenomen. Als u een zeer grote dosis van deze steroïde inneemt, kunt u enkele bijwerkingen krijgen die hieronder worden beschreven.

ESTROGEN EFFECTEN

Het aromatiseringsniveau van de steroïde is matig, maar je moet het in de gaten houden. Hoge aromatisering kan hoge bloeddruk en gynaecomastie veroorzaken. U moet dus voor de doses zorgen om een ​​goed resultaat te krijgen en het waterretentieniveau te beheersen. Soms moet u mogelijk de anti-oestrogeengeneesmiddelen gebruiken om de bijwerkingen onder controle te houden. Hoewel het niet voor alle gebruikers nodig is, is het beter om er een in de hand te houden. U kunt kiezen uit de anti-oestrogeengeneesmiddelen en deze zijn zoals Arimidex (Anastrozol), Nolvadex (Tamoxifen Citraat) en Aromatase-remmers (AI’s). Maar u moet voorzichtig zijn bij het gebruik van deze geneesmiddelen, omdat deze enkele slechte effecten op het cholesterol kunnen hebben. SERM’s kunnen u in dit geval een goed resultaat geven door de effecten op het cholesterol te beheersen.

EFFECTEN OP ANDROGEN

De androgene bijwerkingen zoals acne, haaruitval, kaalheid en haargroei op het lichaam kunnen worden overwonnen door de gebruikers die de steroïde op grote schaal innemen. Maar nu in de dubbel gebonden en twee posities, worden de effecten van het androgeen opmerkelijk verminderd. De androgeniciteit van het medicijn is te verminderen vanwege het structurele karakter waardoor de EQ dubbel gebonden is en twee koolstofposities heeft. Wanneer u tegen dergelijke bijwerkingen van Equipoise gaat vechten, moet u er rekening mee houden dat het metabolisme van de steroïde van het 5-alpha-reductase-enzym moet zijn. Het zou in staat moeten zijn om het verhoogde niveau van Boldenone te verlagen en het op een mogelijk niveau van androgeen in dihydroboldenon te brengen. Het androgene effect van Finasteride, bekend als de 5-alfa-reductaseremmers, zal niet significant zijn, aangezien deze voornamelijk worden gebruikt om de vermindering van DHT in het menselijk lichaam te bestrijden.

Als symptoom van een androgeen effect kunnen de vrouwelijke gebruikers met virilisatie worden geconfronteerd. Haargroei in het lichaam zoals mannen en verdieping van de stembanden zijn ook het androgene effect van de steroïde. Clitorale vergroting kan ook een symptoom van hetzelfde zijn. Maar het lagere niveau van androgeniciteit kan u weghouden van dit soort bijwerkingen. Maar bij deze lagere verbindingen van de steroïden zijn de bloedvaten niet eenvoudig te controleren. In dit geval wordt u aangeraden alternatieve steroïden te gebruiken. Als u na het gebruik van Equipoise met het virilisatiesymptoom wordt geconfronteerd, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik ervan en moeten ze vanzelf verdwijnen. Houd er rekening mee dat als u de symptomen negeert, u mogelijk onomkeerbare symptomen krijgt.

EFFECTEN OP CARDIOVASCULAIRE ACTIVITEIT

Het effect van Equipoise kan u op verschillende manieren helpen, maar het kan uw cardiovasculaire activiteit schaden door de cholesterolverhouding te beïnvloeden. Het vermindert voornamelijk de activiteit van de HDL. U moet dus het cholesterolgehalte bijhouden wanneer u deze steroïde gebruikt. Het effect van de steroïde op de HDL mag nooit extreem zijn, omdat het gevaarlijk kan zijn voor cardiovasculaire activiteit.

Het kan ook het risico op een onjuist lipidenprofiel bij volwassenen vergroten. Wanneer u van plan bent om een ​​anabole steroïde zoals Equipoise te starten, moet u zeker het cholesterolgehalte controleren om er zeker van te zijn dat u deze steroïde verdraagt. Anders kan het uw levensstijl veranderen en tegelijkertijd schadelijk maken.

TESTOSTERONE EFFECTEN

De natuurlijke testosteronproductie wordt laag voor het nemen van de anabole steroïde zoals Equipoise. Deze specifieke anabole steroïde is niet erg onderdrukkend. Het vermindert de serumproductie van totaal testosteron. Dus wanneer een man de steroïde gebruikt, moet hij het exogene testosteron in de algehele stapel opnemen om aan de veilige kant te blijven. Houd er rekening mee dat het lage niveau van testosteronproductie op verschillende manieren schadelijk kan zijn voor uw gezondheid. Het is dus belangrijk om het niveau van testosteronproductie binnen het bereik te houden. Als u het testosteron als basis van uw cyclus houdt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de onderdrukking, maar als u het niet als basis van uw cyclus gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u aanvullende testosterontherapie krijgt volgens de doses van de steroïde.

U moet er rekening mee houden dat het testosteronproductieniveau op het vorige spoor komt wanneer uw cyclus in de laatste fase komt. Het komt vanzelf op het spoor wanneer de Equipoise ten einde loopt. Maar de experts raden altijd aan om een ​​postcyclustherapie te nemen om uw lichaam fit en fijn te houden. De postcyclustherapie kan u helpen ervoor te zorgen dat de testosteronproductie op schema ligt. Afhankelijk van uw fysieke conditie, moet u ook de duur van de testosteronhersteltherapie afbreken. Wees dus voorzichtig met de PCT en controleer het stijgende niveau van testosteron in uw lichaam.

Het herstelgedeelte van testosteron gaat ervan uit dat er geen schade is aan de hypothalamus-hypofyse-testiculaire as (HPTA) in uw lichaam vanwege het gebruik van een anabole steroïde. En er is geen lage testosteronproductie meer in je lichaam. Na het voltooien van de cyclus van anabole steroïden moet je voor de PCT gaan. U moet twee weken wachten nadat u de laatste steroïde-pin van Equipoise heeft ingenomen. Sommige mensen denken dat het nuttig kan zijn om tien dagen na de laatste injectie met steroïden HCG in te nemen, maar aan de andere kant geven sommige mensen er de voorkeur aan om de injectie met Equipoise te beëindigen voordat de algehele cyclus is voltooid.

HEPATOTOXICITEIT EFFECT

Het effect van Equipoise is niet schadelijk voor de lever als het in de juiste dosis wordt ingenomen, aangezien dit steroïde niet wordt beschouwd als het hepatotoxische anabole steroïde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *