Boldenone Uncategorized BOLDENONE UNDECYLENATE – CYCLI MET EQUIPOISE

BOLDENONE UNDECYLENATE – CYCLI MET EQUIPOISE


MEER OVER EQUIPOSE-CYCLI

De chemische naam voor Equipoise is Boldenone Undecylenate. De meeste steroïde gebruikers noemen dit EQ. Al geruime tijd werd aangenomen dat Equipoise sterk leek op een andere populaire steroïde die bekend staat als Deca-Durabolin. Dit is op geen enkele manier waar.

De effecten van Equipoise zijn vrij eenvoudig en deze steroïde wordt door de meeste gebruikers goed verdragen. Sommigen zullen een verhoogde eetlust ervaren tijdens het fietsen met deze steroïde. EQ heeft zelfs eerder succes gehad bij de behandeling van mensen met spierafbraakziekten en was ook een medicijn dat was goedgekeurd voor gebruik door dierenartsen om paarden te behandelen.

Equipoise kan worden gebruikt in zowel snij- als bulkcycli en blijkt voordeliger te zijn wanneer het wordt gestapeld met andere anabole steroïden dan met een solo-cyclus. Winsten tijdens een ophopende cyclus zullen niet van de ene op de andere dag komen, maar zullen in plaats daarvan langzaam en geleidelijk zijn. Het is vermeldenswaard dat de winsten die tijdens de cyclus worden behaald, vetvrije massa zullen zijn. Tijd om te praten over EQ fietsen voor goede, kwaliteitsresultaten.

Hoewel Equipoise op zichzelf kan worden gebruikt, zult u niet veel geavanceerde steroïde gebruikers vinden die deze steroïde alleen zullen gebruiken. Het is voordeliger wanneer het wordt gestapeld met andere krachtige verbindingen en de resultaten zullen veel merkbaarder zijn.

Boldenone Undecylenate Cycli

SOLO-CYCLI

Cycli van EQ lopen iets langer dan de gebruikelijke cyclus. De lengte van elke steroïde cyclus wordt vaak door het individu gekozen. Factoren die een rol spelen bij het bepalen van de lengte van een cyclus zijn onder meer doelen, andere gestapelde steroïden, tolerantieniveau en fitness- / inspanningstraining. U zult zien dat sommige steroïde gebruikers deze specifieke steroïde slechts 8 weken zullen gebruiken. Hoewel deze steroïde veelzijdig is en kan worden gebruikt voor snijden en ballaststoffen, zullen de meeste ervaren steroïde gebruikers deze steroïde gebruiken tijdens een ballaststof- of laagseizoencyclus voor massawinst. Deze steroïde moet altijd samen met testosteron worden gebruikt als basissteroïde voor de cyclus. Zowel mannen als vrouwen kunnen profiteren van deze anabole verbinding.

Een gebruikelijke beginnerscyclus van EQ duurt veertien weken en gebruikt Testosteron Enanthate als de basissteroïde. We hebben deze cyclus hieronder beschreven:

WeekEquipoiseTestosterone Enanthate
1300-500mg per week300-500mg per week
2300-500mg per week300-500mg per week
3300-500mg per week300-500mg per week
4300-500mg per week300-500mg per week
5300-500mg per week300-500mg per week
6300-500mg per week300-500mg per week
7300-500mg per week300-500mg per week
8300-500mg per week300-500mg per week
9300-500mg per week300-500mg per week
10300-500mg per week300-500mg per week
11300-500mg per week300-500mg per week
12300-500mg per week300-500mg per week
13300-500mg per week300-500mg per week
14300-500mg per week300-500mg per week

Voor een gemiddelde gebruiker van Equipoise kunnen de beste resultaten worden behaald door een dosis tussen 500-700 mg per week te injecteren in een cyclus van veertien weken, vergezeld van het gebruik van testosteron enanthaat als basissteroïde.

Voor een gevorderde of ervaren gebruiker van Equipoise zijn doses tussen de 700 en 1.000 mg per week meer dan voldoende om de gewenste resultaten te bereiken.

FIETSVOORDELEN

Nu is het tijd om te praten over wat Equipoise voor u kan doen. EQ zal de snelheid van eiwitsynthese verhogen. Trainingsresultaten zullen worden geïntensiveerd, wat spiergroei zal bevorderen. De gebruiker zal een verhoging van de stofwisseling ervaren met injecties van Equipoise. We willen benadrukken dat de resultaten van een EQ-cyclus van persoon tot persoon zullen verschillen.

Met deze steroïde kan het individu efficiënter en effectiever in de sportschool presteren en intensieve trainingssessies doorstaan. Atletische prestaties zullen in het algemeen ook op een hoger niveau komen. Het uithoudingsvermogen zou ook toenemen met het gebruik van EQ, zodat degenen die genieten van cardiosessies in de sportschool minder snel vermoeid raken tijdens het fietsen met deze geweldige steroïde. Sterkteverhogingen zijn ook gebruikelijk bij het gebruik van EQ. Zeker als de gebruiker meer calorieën binnenkrijgt met als doel spiermassa toe te voegen.

Bodybuilders die vet willen snijden, zullen genieten van het gebruik van EQ, maar ook van degenen die het in een ophopende cyclus willen gebruiken. Zolang het dieet van de gebruiker op punt staat, zullen de voordelen van Equipoise en gewonnen spiermassa schone, hoogwaardige spieren zijn in plaats van vetaanwinst en watergewicht. Kennis is macht. Hoe meer u weet over een bepaalde verbinding die u wilt fietsen, hoe meer uw lichaam de voordelen van de steroïde zal benutten.

POST CYCLUS THERAPIE

Postcyclustherapie of PCT is een essentieel proces dat mensen doorlopen zodra ze een cyclus van steroïden hebben voltooid. Het doel is om hun lichaam weer in de normale staat te brengen, zodat het weer op natuurlijke wijze hormonen kan gaan produceren. Zodra een reeks steroïden voorbij is, begint een gebruiker met hun postcyclustherapie.

PCT is essentieel om langdurige aantasting van de testosteronproductie in het lichaam te voorkomen. Zonder PCT keren de testosteronniveaus mogelijk nooit terug naar normaal en is vervangingstherapie mogelijk permanent vereist.

Sommigen kunnen al met PCT beginnen twee of drie dagen nadat de laatste pil of injectie is ingenomen. Starttijden zijn niet in steen gebeiteld en zullen van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van de lengte van de cyclus en welke steroïden bij welke doseringen werden ingenomen. Vanzelfsprekend heeft u met een langere cyclus een langere herstelperiode van PCT nodig. Veel voorkomende PCT-cycli na gebruik van Equipoise duren vier weken en beginnen ongeveer drie weken na uw laatste EQ-injectie.

PCT gebruikt Clomid of Nolvadex, hoewel sommige individuen beide gedurende deze tijd zullen gebruiken. Clomid en Nolvadex hebben beide bijwerkingen zoals hoofdpijn, misselijkheid en maagklachten. Deze bijwerkingen variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van zijn / haar tolerantieniveau. Of u nu de een boven de ander kiest of ervoor kiest om beide voor PCT te gebruiken, het is gebruikelijk om te beginnen met hogere doses van beide geneesmiddelen en de dosering te verlagen totdat PCT eindigt.

WAT TE VERWACHTEN VAN PCT

Verwacht niet dat je naar de sportschool gaat als je niet steroïde bent en postcyclustherapie uitvoert. Winsten gaan niet verloren als je uit de cyclus komt. Individuen voelen zich misschien moe of niet zo opgepompt om te trainen, maar dat is alleen maar natuurlijk. Een positieve mentaliteit behouden bij het uitvoeren van postcyclustherapie is essentieel. Denk eraan, dit is de tijd die uw lichaam nodig heeft om zich te hergroeperen en op te laden voor de volgende steroïde cyclus. Met vrije tijd kunnen zowel uw lichaam als uw geest uw volgende cyclus strategisch creëren, plannen en uw doelen verpletteren naar het lichaam waarvoor u hard werkt.

CONCLUSIE

Equipoise kan worden gebruikt voor snij-, ballast- of krachtcycli en levert verbluffende resultaten op in combinatie met schoon eten en consistente training. Deze steroïde is en zal worden gefietst door zowel beginnende atleten als door de meest ervaren bodybuilders en atleten.

Hoe je EQ fietst, is aan jou. Plan dienovereenkomstig en zorg ervoor dat u een einddoel in gedachten heeft. Degenen die nieuw zijn in de wereld van steroïden, moeten altijd voldoende onderzoek doen naar EQ en andere steroïden die ze overwegen te gebruiken. Zonder de juiste kennis van hoe EQ werkt, hoe zult u ooit weten of de steroïde zijn maximale potentieel heeft bereikt?

Je kunt de jongens en meisjes in de plaatselijke sportschool vragen naar Equipoise en je krijgt mogelijk gemengde resultaten en meningen. Houd daar rekening mee, maar neem een ​​besluit over wat u van Equipoise vindt na het lopen van een cyclus.

MEER OVER EQUIPOSE-CYCLI:

De dosering en cyclus van de steroïde hangt af van het doel en het doel van elk individu. Het is altijd beter om advies te krijgen van iemand die ervaring heeft voordat u aan de cyclus begint. Maar u moet er rekening mee houden dat de basisdosis en het gebruik van de cycli duidelijk moeten zijn. In dit artikel maak je kennis met drie soorten cycli voor de professionals en de beginners.

MEER OVER EQUIPOSE-CYCLI

CYCLUS VOOR BEGINNERS

 • 500 mg testosteron enanthate of cypionate per week, 1-12 weken aanhouden;
 • 600 mg boldenonundecylenaat per week, 1-11 weken aanhouden;
 • Dianabol 30 mg ED weken 1-4 (anders kan de injecteerbare dosis in de eerste week worden gebruikt voor een frontload);
 • PCT – 3 weken na de laatste testosteroninjectie.

MASSACYCLUS VOOR LAAG AROMATISEREND

 • 800 mg boldenonundecylenaat per week, gebruik 1-12 weken;
 • 600 mg primobolan (methenolon enanthaat) per week, gebruik 1-13 weken;
 • Optioneel – Oxandrolon 60 mg ED, gebruik 1-16 weken;
 • PCT – 3 weken na de laatste primobolan-injectie.

GEAVANCEERDE MASSA-CYCLUS (VOOR ZEER ERVAREN GEBRUIKERS – BEVEEL REGELMATIG BLOEDWERK VOOR, TIJDENS EN NA EEN CYCLUS AAN)

 • 500 IE HCG pw, weken 1-18;
 • 1000-1500 mg testosteron enanthate / cypionate / sustanon per week, gebruik 1-16 weken;
 • 500-750 mg deca (nandrolon-decanoaat) per week, gebruik 1-14 weken;
 • 800-1000 mg boldenonundecylenaat per week, gebruik 1-14 weken;
 • 150-200 mg NPP (nandrolonfenylpropionaat) EOD, gebruik 14-18 weken;
 • 150-200 mg testosteronpropionaat EOD, gebruik 16-18 weken;
 • 100-150 mg trenbolonacetaat EOD, gebruik 12-18 weken;
 • Optioneel start met 40-50 mg dianabol ED weken 1-4;
 • PCT – 3 dagen na uw laatste injectie met trenbolonacetaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *