Boldenone Uncategorized EFFECT VAN EQUIPOISE

EFFECT VAN EQUIPOISE


Gevolgen van Equipoise

Wat er ook gebeurt, de effecten van equipoise zijn vooraf. Het vertegenwoordigt een significante anabole activiteit die de meeste gebruikers beschouwen als een goed verdragen anabole steroïde. Naast prestatieverbetering is boldenon al geruime tijd zeer bekend als steroïde van menselijke kwaliteit. Bovendien heeft dit medicijn een hoog slagingspercentage bij de behandeling van osteoporose en spierverspillende ziekten en opent het nieuwe manieren voor ander steroïd gebruik. Afgezien daarvan is het gebruik van equipoise bij paarden als dierenartssteroïde bekend, vandaar dat de naam “Equipoise” is afgeleid van en gelijkenis vertoont met het woord “Equestrian”. Het wordt meestal aan paarden gegeven om het magere lichaamsgewicht te verhogen, wat mogelijk is vanwege het vermogen om de eetlust te vergroten. De meeste prestatieverbeterende atleten die equipoise gebruiken, zien een toename van de eetlust, maar het werkt niet voor iedereen hetzelfde. Sommigen melden geen toename van de eetlust. Het hangt af van het individu en het kan nuttig zijn voor diegenen die worstelen met de calorie-inname.

Gevolgen van Equipoise

Wanneer equipoise wordt gebruikt als een ophopende steroïde buiten het seizoen, voegt het hoogwaardige spiermassa toe, maar dat zal niet van de ene op de andere dag gebeuren en het zal geen kans maken met andere anabole steroïden. Deca Durabolin zal meer massa-versterkende effecten geven, vergelijkbaar met de medicijnen zoals dianabol en anadrol. Die laatste twee zijn echter meestal verantwoordelijk voor een hoge waterretentie. Desalniettemin hebben sommige atleten een sterkere winst buiten het seizoen gemeld bij het toevoegen van equipoise aan de volledige stapel buiten het seizoen in plaats van als basissteroïde te gebruiken. Als het onderdrukken van de eetlust een probleem is, zal dit medicijn u helpen bij het nemen van overtollige calorieën die nodig zijn voor de groei buiten het seizoen. Het is misschien geen geweldige steroïde voor massabouw, maar voor sommigen doet het wonderen en zorgt het voor de benodigde massa.

Afgezien daarvan staat equipoise bekend om het vergroten van de kracht. Deze toename in kracht is zeer voordelig voor een massaplan buiten het seizoen. Het is zelfs zeer nuttig bij het verbeteren van de prestaties van de atleet. Helaas kan de lange detectietijd veel atleten afweren om equipoise te gebruiken. Wat er ook gebeurt, de steroïde biedt zeker een aantal voordelen, niet alleen door de kracht te vergroten, maar ook door een aanzienlijke toename van het uithoudingsvermogen en de efficiëntie van de spieren. Het verbetert ook de hersteltijd. Ongeacht het doel van gebruik, degenen die suppletie op equipoise zullen ongetwijfeld genieten van tal van voordelen.

Equipoise wordt gebruikt als snijsteroïde en is zeer gunstig. Bovendien is deze anabole steroïde buitengewoon nuttig bij het beschermen van droge spiermassa. In feite moet je meer calorieën verbranden dan je verbruikt om lichaamsvet te verliezen, anders krijg je een calorietekort en het zal in ieder geval waar zijn met of zonder anabole steroïden. Helaas brengt calorietekort mager spierweefsel in gevaar omdat het lichaam automatisch zal consumeren wat het nodig heeft om te voldoen aan zijn energiebehoeften van dat van de magere weefsels. Adequate voeding kan de magere spiermassa sterk beschermen, maar kan een klein beetje verlengen. Er zal wat spiermassa verloren gaan zonder het gebruik van een anabole steroïde. Daarom zal equipoise in dit geval het verlies van mager weefsel beschermen en het lichaamsbouw positief conditioneren. Deze effecten versterken het veelvoud in combinatie met niet-aromatiserende steroïden zoals masteron (drostanolon) of trenbolon. Hoewel, in snijcycli van competitieve bodybuilding, wordt equipoise over het algemeen gebruikt aan de voorkant van de snijcyclus. Vanwege oestrogene activiteit kan men deze normaal gesproken tijdens de tweede helft van de cyclus stopzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *