Boldenone boldenone EFFECT VAN EQUIPOISE

EFFECT VAN EQUIPOISE


Gevolgen van Equipoise

EQ (equipoise)erom bekend dat hij goed kan worden verdragen. Hij wordt gebruikt om prestaties te verbeteren en is allang goed gekeurd voor menselijk gebruik. Bovendien heeft geblekendatdit medicijn goed werkt bij osteoporose en dat het uitstekend bij ziektes die spieren afbreken. Afgezien daarvan is het gebruik van equipoise bij paarden als dierenartssteroïde bekend, vandaar dat de naam “Equipoise” is afgeleid van en gelijkenis vertoont met het woord “Equestrian”. Het wordt meestal aan paarden gegeven om  hun gewicht te verhogen. Het gewicht wordt doordat de eetlust wordt vergroot. De meeste atleten die het gebruiken ervaren ook een verhoogde eetlust maar dit geldt niet voor iedereen. Het kan nuttig zijn voor personen die moeite hebben genoeg calorieën binnen te krijgen.

Gevolgen van Equipoise

Wanneer Equipoise wordt gebruikt buiten het seizoen zal je droge spieren aankomen. Maar het zal nooit dezelfde resultaten geven als andere steroïden.  Deca Durabolin zal betere resultaten geven, vergelijkbaar met de medicijnen zoals dianabol en anadrol. Die laatste twee zijn echter verantwoordelijk voor een hoge waterretentie. Desalniettemin hebben sommige atleten een sterkere winst buiten het seizoen gemeld bij het toevoegen van equipoise aan hun cyclus.

Ondanks dat de massa niet snel toeneemt met EQ staat het er wel om bekend dat je kracht wel snel en veel toeneemt. Deze toename van kracht kan de atleet buiten het seizoen helpen toch extra massa te kweken. Het is ook zeer nuttig bij het verbeteren van je prestaties tijdens de krachttraining. Helaas schrikt de lange detectietijd veel atleten en bodybuilders af. Toch heeft deze steroïde veel voordelen zoals het verhogen van je kracht en uithoudingsvermogen. Het verbetert ook de hersteltijd. Ongeacht je doel van het gebruik ,zal je altijd de voordelen ervaren.

Equipoise wordt gebruikt als snijsteroïde en is daarin zeer effectief. Bovendien is deze anabole steroïde buitengewoon nuttig bij het beschermen van droge spiermassa. In feite moet je meer calorieën verbranden dan je verbruikt om lichaamsvet te verliezen, anders krijg je een calorietekort . Helaas brengt calorietekort  het mager spierweefsel in gevaar omdat het lichaam zal consumeren wat het nodig heeft om voldoende engergie tehebben. Er zal wat spiermassa verloren gaan zonder het gebruik van een anabole steroïde. Equipoise beschermt tijdens de snij-cycli de magere spiermassa en is daarom een favoriete steroïde om toe voegen aan de snij-cycli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *