Boldenone boldenone EQUIPOISE BIJWERKINGEN

EQUIPOISE BIJWERKINGEN


Equipoise bijwerkingen

ONGEWENSTE EFFECTEN VAN EQUIPOISE

Equipoise is een goed verdragen anabole steroïde die voornamelijk door mannen wordt gebruikt en door de meeste vrouwen in lage doses goed wordt verdragen. Hoewel individuen bijwerkingen van equipoise kunnen ervaren, wordt equipoise een beheersbare steroïde genoemd voor gezonde volwassenen. Hier zullen we de waarschijnlijke bijwerkingen van equipoise uitleggen en informatie geven over de nadelige effecten in een bepaalde categorie.

ESTROGENISCHE EFFECTEN

Het boldenonhormoon aromatiseert niet sterk naar oestrogeen. Dit komt door de interactie van het hormoon met het aromatase-enzym. Hoge oestrogeenspiegels kunnen problematisch zijn bij het bevorderen van gynaecomastie, overmatig vasthouden van water en hoge bloeddruk wanneer het vasthouden van water ernstig wordt. Vanwege de matige aromatiserende activiteit is het voor de meeste mannen gemakkelijk om de gerelateerde bijwerkingen onder controle te houden. Aan de andere kant hebben hoge doses extra aandacht nodig. Oestrogene dominantie en onderdrukking van testosteron kunnen een verminderde seksuele functie veroorzaken.

Equipoise bijwerkingen

HEPATOTOXICITEIT

Er is geen dergelijke schade en schadelijke effecten op de lever. Boldenone vormt geen stress voor de lever omdat het geen hepatoxische anabole steroïde is. Sommige onderzoeken tonen echter aan dat het gebruik van equipoise de neiging heeft om de vorm, grootte en nierfunctie bij bodybuilders te veranderen.

Cardiovasculair

Ter vergelijking: equipoise heeft geen cardiovasculaire belasting in tegenstelling tot andere anabole steroïden, vooral die in orale vorm. Boldenon kan echter een negatieve invloed hebben op de cholesterolverhouding en het vermogen om HDL-niveaus te onderdrukken. Maar het is niet van extreem niveau en onder controle voor de meeste gezonde volwassenen.

ANDROGENISCHE EFFECTEN DIE EEN VETTE HUID VEROORZAKEN

Enkele van de androgene bijwerkingen zijn acne, toename van haaruitval, mannelijke kaalheid en groei van lichaamshaar. Aan de andere kant wordt vanwege de structurele aard de androgeniciteit van de steroïde sterk verminderd. Deze zijn in zekere zin gerelateerd aan genetische aanleg. Bovendien kunnen vrouwen die equipoise gebruiken, virilisatiesymptomen zien, waaronder haargroei op het lichaam, vergroting van de clitoris en verdieping van de stem (om er maar een paar te noemen).

NATUURLIJKE TESTOSTERONE ONDERDRUKKEN

Net als bij andere anabole steroïden, zal equipoise de natuurlijke testosteronproductie overmeesteren. De onderdrukkingssnelheid van dit medicijn varieert echter en het heeft een sterke invloed op de serumspiegels in testosteron. Het is belangrijk om het testosteronniveau in het lichaam op peil te houden. Zodra een cyclus van equipoise is gestopt, begint de natuurlijke productie van testosteron opnieuw. Post Cycle Therapy (PCT) voor het stimuleren van de natuurlijke aanmaak van testosteron is noodzakelijk. Het zal niet alles in evenwicht brengen, maar het zal voordelig blijken te zijn. Het totale herstel kan echter enkele maanden in beslag nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *