Boldenone boldenone NUTTIGE FEITEN OVER BOLDENONE UNDECYLENATE

NUTTIGE FEITEN OVER BOLDENONE UNDECYLENATE

DE ACHTERGROND VAN BOLDENONE UNDECYLENATE

De populariteit van boldenone is opmerkelijk in het geval van een betere vleesproductie van dieren. EQ heeft het vermogen om dieren beter te laten groeien. Je kan het vooral zien doordat het de kwaliteit van het vlees verbeterd. Er is geen groot verschil tussen de effecten van boldenone en testosteron, afgezien van het bezit van dubbele bindingen op de 1e positie. Het werkt op deze manier op de A-ring van de steroïde structuur. Maar de effecten van deze twee medicijnen zijn verschillend. Het medicijn bestaat ook in orale vorm.  Maar deze vorm van boldenone is moeilijk verkrijgbaar. Het is moeilijk om ervaringen van zowel de injecteerbare en orale vorm te vergelijken omdat de orale vorm heel weinig wordt gebruikt.

Er zijn veel critici die boldenone beschouwen als een zwakke steroïde. Dit komt doordat je er niet heel snel veel massa mee wint. Veel atleten en bodybuilders gebruiken het om hun eetlust te verhogen. Het wordt vaker gebruikt in combinatie met methenolon, dit om het effect te vergroten. Deze steroïde is dus het populairst in de vleesindustrie waar die wordt gebruikt om meer vlees te produceren. U kunt boldenone beschouwen als de beste steroïde op de markt voor het verbeteren van je eetlust.

Nuttige feiten over Boldenone Undecylenate

Tegenwoordig  wordt deze steroide ook veel gebruikt door sporters. De populariteit neemt toe dankzij de vele voordelen die boldenone heeft. De voordelen zijn ook zeer gunstig voor atleten en body builders. Ganabol is een van de meest populaire merken van het boldenon-undecylenaat. Samen met andere steroïden kunt u 400 mg per week innemen. Volgens de experts moet je minimaal 600 mg / week nemen om opmerkelijke resultaten te krijgen. U kunt de dosis tot 800-1000 mg / week verlengen om gunstigere resultaten te krijgen. Sommige bodybuilders denken dat het mogelijk is om een ​​hogere dosis boldenon-undecylenaat te nemen. Het hormoon blijft vloeibaar bij kamertemperatuur en dat zou u een pijnloze ervaring moeten geven bij het injecteren van een dosis van 500 mg.

VOORDELEN VAN BOLDENONE UNDECYLENATE

De hogere dosis boldenon kan u een beter resultaat geven dan de effectiviteit van 400 mg / week of een lager resultaat. Boldenone geeft bij aromatisering een minder effectief resultaat dan het testosteron. Maar dit kan de gebruiker beschermen tegen het risico van de oestrogeen gerelateerde bijwerkingen wanneer hij geen zeer hoge dosis steroïde gebruikt. Een ander voordeel van het nemen van deze steroïde is de minimale hoeveelheid aromatisering en de aanwezigheid van oestrogeen erin. Je krijgt ook een goede hoeveelheid anabole eigenschappen uit deze steroïde. De lage androgene eigenschap kan u helpen de bijwerkingen van sterke androgene middelen te vermijden. Voor bodybuilders op professioneel niveau is het nuttig om de cyclus van Boldenone voort te zetten, samen met de zware cycli, inclusief de eetlust onder drukkende AAS om een ​​goed resultaat te krijgen. Het zal u helpen de inname van de calorieën  te verhogen, wat helpt om de spierstructuur te verbeteren.

VOORDELEN VAN BOLDENONE UNDECYLENATE GEBRUIK

De atleten kunnen ook een merkbaar resultaat behalen met deze steroïde. Het helpt de professionele atleten die betrokken zijn bij het doen van de cardiovasculaire oefeningen door de nier direct te stimuleren en erytropoëtine te produceren. Het EPO-hormoon is verantwoordelijk voor het verhogen van het aantal rode bloedcellen. Het helpt uw ​​bloedcellen om meer zuurstof te vervoeren en daardoor kan de gebruiker zijn of haar oefeningen beter uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *