Boldenone Uncategorized NUTTIGE FEITEN OVER BOLDENONE UNDECYLENATE

NUTTIGE FEITEN OVER BOLDENONE UNDECYLENATE

DE ACHTERGROND VAN BOLDENONE UNDECYLENATE

De populariteit van boldenon is opmerkelijk in het geval van een betere vleesproductie van dieren. Dit heeft het vermogen om dieren een betere groei te geven. Je kunt het vooral zien als het de gezondheid en het vlees van vee verbetert. Er is geen groot verschil tussen de effecten van boldenon en testosteron, afgezien van het bezit van dubbele bindingen op de 1e positie. Het werkt op deze manier op de A-ring van de steroïde structuur. Maar de effecten van deze twee medicijnen zijn verschillend, samen met hun metabolisme. Het medicijn is beschikbaar om oraal in te nemen volgens de literatuur. Ook al is dit medicijn niet van een methylgroep, wat nodig is om de 17OH-groep te beschermen. Aangezien de chemische specificaties van boldenon bij kamertemperatuur in vloeibare vorm beschikbaar zijn, is het moeilijk om een ​​orale versie van het hormoon te verkrijgen. De verschillende potentie tussen de orale en injectie van een vorm van boldenon wordt niet significant vermeld vanwege het zeldzame gebruik van orale vorm.

Er zijn veel critici die de boldenon-steroïde beschouwen als een zwakke vanwege de minimale effectiviteit bij bodybuilding. Er zijn veel gebruikers van de steroïde die het gebruiken om hun eetlust te vergroten. Het gebruik van dit medicijn is populairder wanneer het samen met methenolon wordt ingenomen om de effectiviteit te vergroten. Het belangrijkste gebruik van dit steroïde wordt dus gezien in de vleesproductie-industrie, waar het wordt gebruikt op het vee om hun voer te vergroten en meer vlees te produceren. U kunt de steroïde beschouwen als de beste bij het vergroten van de eetlust bij alle AA’s op de markt.

Nuttige feiten over Boldenone Undecylenate

Tegenwoordig zul je zien dat deze steroïde door veel sporters wordt gebruikt, zoals topsporters. De populariteit van boldenon neemt met de dag toe en je kunt het ideale voordeel ook krijgen in het geval van spier- en bodybuilding. Bodybuilders vonden de effectiviteit niet door de voorbereidingen die toen beschikbaar waren. Ganabol is een van de meest populaire merken van het boldenon-undecylenaat. Samen met andere steroïden kunt u 400 mg per week innemen. Volgens de experts moet je minimaal 600 mg / week nemen om opmerkelijke resultaten te krijgen. U kunt de dosis tot 800-1000 mg / week verlengen om gunstigere resultaten te krijgen. Sommige bodybuilders denken dat het mogelijk is om een ​​hoge dosis boldenon-undecylenaat te nemen. Het hormoon blijft vloeibaar bij kamertemperatuur en dat zou u een pijnloze ervaring moeten geven bij het injecteren van een dosis van 500 mg / ml. De crashes in het hormoon na het injecteren maken de spieren pijnlijk. Maar in het geval van de vloeibaarheid van het hormoon, zal het niet kunnen kristalliseren en als gevolg daarvan zult u de pijn niet voelen.

Er zijn verschillende ondergrondse laboratoria die betrokken zijn bij het bereiden van het minimum aan boldenonundecylenaat op het niveau van 200 mg / ml, wat betekent dat 1000 mg per week u geen problemen mag bezorgen.

VOORDELEN VAN BOLDENONE UNDECYLENATE GEBRUIK

De hogere dosis boldenon kan u een beter resultaat geven dan de effectiviteit van 400 mg / week of een lager resultaat. Boldenone geeft bij aromatisering een minder effectief resultaat dan het testosteron. Maar dit kan de gebruiker beschermen tegen het risico van de oestrogeengerelateerde bijwerkingen wanneer hij geen zeer hoge dosis steroïde gebruikt. Een ander voordeel van het nemen van deze steroïde is de minimale hoeveelheid aromatisering en de aanwezigheid van oestrogeen erin. Je krijgt ook een goede hoeveelheid anabole eigenschappen in de steroïde. De lage androgene eigenschap kan u helpen de bijwerkingen van sterke androgene middelen te vermijden. Voor bodybuilders op professioneel niveau is het nuttig om de cyclus van Boldenone voort te zetten, samen met de zware cycli, inclusief de eetlustonderdrukkende AAS om een ​​goed resultaat te krijgen. Het zal u helpen de inname van de calorie te verhogen, wat helpt om de spierstructuur te verbeteren.

VOORDELEN VAN BOLDENONE UNDECYLENATE GEBRUIK

De atleten kunnen ook een merkbaar resultaat behalen met deze steroïde. Het helpt de professionele atleten die betrokken zijn bij het doen van de cardiovasculaire oefeningen door de nier direct te stimuleren en erytropoëtine te produceren. EPO-hormoon is verantwoordelijk voor het verhogen van het aantal rode bloedcellen. Het helpt uw ​​bloedcellen om meer zuurstof te vervoeren en daardoor kan de gebruiker efficiënter deelnemen aan de oefeningen. Over het algemeen is dit een schimmelniveau, omdat deze steroïde de gebruiker weghoudt van de meeste negatieve bijwerkingen. U merkt mogelijk de veel voorkomende en minimale bijwerkingen zoals haargroei op het lichaam, acne en andere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *