Boldenone Uncategorized TOEDIENING VAN BOLDENON UNDECYLENATE

TOEDIENING VAN BOLDENON UNDECYLENATE


Toediening van Boldenone Undecylenate

Als u op zoek bent naar de standaarddosis equipoise, kunt u deze binnen het bereik van 200 tot 400 mg per week houden. Veel mensen nemen equipoise in een dosering van 400 mg per week om de beste resultaten te krijgen. Sommige mensen nemen het ook op tot 600 mg per week. Het beste deel van het nemen van deze steroïde zijn de beheersbare bijwerkingen. Equipoise kan de oestrogene activiteit in het menselijk lichaam verhogen.

U kunt de dosis in één injectie nemen of in 2-3 doses verdelen. Als u de dosis splitst en 2-3 keer per week injecteert, moet u er rekening mee houden dat het totale volume van de steroïde zal afnemen. De gebruikers van equipoise hebben verklaard dat als de dosis in kleinere hoeveelheden wordt verdeeld, de bijwerkingen gemakkelijk kunnen worden beheerst. Houd er rekening mee dat, ongeacht de dosis die wordt geïnjecteerd, u 8 weken equipoise moet blijven injecteren om de cyclus te voltooien. U kunt deze equipoise-cyclus gebruiken in uw snijplan om goede resultaten te krijgen. Het is de gebruikelijke dosis die mensen volgen om resultaten te zien. Sommige mensen gaan ook door met de dosis tot 4 tot 5 weken zonder de niet-aromatiserende hormonale middelen. De cyclus kan minimaal 8 weken worden uitgevoerd bij gebruik in het laagseizoen. Sommige mensen gaan ermee door tot 12 weken om meer prominente resultaten te krijgen. Equipoise kan zowel in de snij- als ballastcyclus worden gebruikt om veelzijdige resultaten te bereiken.

Toediening van Boldenone Undecylenate

De perfecte dosering voor vrouwen wordt beschouwd als 50 mg equipoise om de niet-aromatiserende verbindingen te vermijden. De cyclus kan ongetwijfeld met deze dosis worden gestart omdat het minimale bijwerkingen veroorzaakt die gemakkelijk te beheersen zijn. Het virilisatie-effect van deze dosis kan op een gemakkelijke manier worden vermeden door wekelijks deze hoeveelheid equipoise in te nemen. Maar de gevoeligheid van de gebruiker kan worden verhoogd als bijwerking van deze steroïde. Sommige vrouwelijke gebruikers verlengen de dosis ook tot 75 – 100 mg per week. Maar het mag alleen worden ingenomen als u vertrouwd bent met de dosis van 50 mg per week. De cyclus van 6 weken wordt gewoonlijk door vrouwen ingenomen, maar kan worden verlengd tot 8 weken nadat ze bekend zijn geraakt met deze steroïde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *